Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απολλων Σμυρνης Παναθηναικος / ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ 15/16/17- 9 - 2018 - THESSGOAL

Απολλων Σμυρνης Παναθηναικος / ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ 15/16/17- 9 - 2018 - THESSGOAL. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός: Ο παναθηναϊκός φιλοξενείται στη ριζούπολη από τον απόλλωνα σμύρνης για την 15η αγωνιστική της super league. Παναθηναϊκός και απόλλων σμύρνης «μάχονται» το μεσημέρι της τετάρτης (6/1) στο γήπεδο της ριζούπολης για την 15η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν απεγνωσμένα στη ριζούπολη, αντέχοντας με δέκα παίκτες την πίεση του απόλλωνα για. See more of απόλλων σμύρνης μονο on facebook.

Από το 85' ο παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο απόλλων απείλησε για την. Ο σωκράτης διούδης βρήκε άσχημα τον νίκο ιωαννίδη στο 28'. Ο παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών όπως ο βιγιαφάνιες, ο μαουρίσιο, ο κουρμπέλης και ο σάντσες, ήταν καλός από το ξεκίνημα του ματς δείχνοντας διάθεση για να. Χωρίς τον γκόρντον σίλντενφελντ θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα σμύρνης ο παναθηναϊκός, καθώς ο κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στην. Ενημερωθειτε live απο το sportime.

LIVE STREAMING Archives - xristika.gr
LIVE STREAMING Archives - xristika.gr from xristika.gr
Ψηφίστε ποιος θα πάρει το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της superleague και ποιος από τους 2 προτεινόμενους παίχτες. Ο παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν απεγνωσμένα στη ριζούπολη, αντέχοντας με δέκα παίκτες την πίεση του απόλλωνα για. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του απόλλωνος σμύρνης και του παναθηναϊκού. Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Ο παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε. Βέρχουλστ, μπρούσιτς (70' χουχούμης), λισγάρας, ντομίνγκες, μπαξεβανίδης, κολ, σλίβκα, μπεντινέλι, φερνάντεθ (70' μουνιέ), τσιλούλης, ιωαννίδης. Ο παράσχος ξεκινάει με αρκετούς επιθετικογενείς κόντρα στο «τριφύλλι». See more of απόλλων σμύρνης μονο on facebook.

Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση για τις.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του απόλλωνος σμύρνης και του παναθηναϊκού. Ο σωκράτης διούδης βρήκε άσχημα τον νίκο ιωαννίδη στο 28'. Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Ψηφίστε ποιος θα πάρει το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της superleague και ποιος από τους 2 προτεινόμενους παίχτες. Από το 85' ο παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο απόλλων απείλησε για την. Ο παναθηναϊκός, σε παιχνίδι που η διεξαγωγή του αποφασίστηκε 2 ώρες πριν τη. Ο παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν απεγνωσμένα στη ριζούπολη, αντέχοντας με δέκα παίκτες την πίεση του απόλλωνα για. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός: Και μια φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός μισάωρου στον αγώνα είναι αυτή που. Παναθηναϊκός και απόλλων σμύρνης «μάχονται» το μεσημέρι της τετάρτης (6/1) στο γήπεδο της ριζούπολης για την 15η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός φιλοξενείται στη ριζούπολη από τον απόλλωνα σμύρνης για την 15η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε. Ο παναθηναϊκός άρχισε να αμύνεται μαζικά πίσω απ' τη μπάλα (με δεξιό μπακ για ένα εικοσάλεπτο τον κόκκινες:

Ενημερωθειτε live απο το sportime. Απόλλων σμύρνης παε (γνωστός και ως απόλλων αθηνών) είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην περιοχή της ριζούπολης, στην αθήνα και αγωνίζεται στο τοπικό γήπεδο «γιώργος καμάρας». Ο παναθηναϊκός άρχισε να αμύνεται μαζικά πίσω απ' τη μπάλα (με δεξιό μπακ για ένα εικοσάλεπτο τον κόκκινες: Ο σωκράτης διούδης βρήκε άσχημα τον νίκο ιωαννίδη στο 28'. Ο παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε.

LIVE STREAMING Archives - xristika.gr
LIVE STREAMING Archives - xristika.gr from xristika.gr
Ο παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών όπως ο βιγιαφάνιες, ο μαουρίσιο, ο κουρμπέλης και ο σάντσες, ήταν καλός από το ξεκίνημα του ματς δείχνοντας διάθεση για να. Παναθηναϊκός και απόλλων σμύρνης «μάχονται» το μεσημέρι της τετάρτης (6/1) στο γήπεδο της ριζούπολης για την 15η αγωνιστική της super league. Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Χωρίς τον γκόρντον σίλντενφελντ θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα σμύρνης ο παναθηναϊκός, καθώς ο κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στην. See more of απόλλων σμύρνης μονο on facebook. Και μια φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός μισάωρου στον αγώνα είναι αυτή που. Ο παναθηναϊκός, σε παιχνίδι που η διεξαγωγή του αποφασίστηκε 2 ώρες πριν τη. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός:

Από το 85' ο παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο απόλλων απείλησε για την.

Ενημερωθειτε live απο το sportime. Ο παναθηναϊκός, σε παιχνίδι που η διεξαγωγή του αποφασίστηκε 2 ώρες πριν τη. Χωρίς τον γκόρντον σίλντενφελντ θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα σμύρνης ο παναθηναϊκός, καθώς ο κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στην. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Απόλλων σμύρνης παε (γνωστός και ως απόλλων αθηνών) είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην περιοχή της ριζούπολης, στην αθήνα και αγωνίζεται στο τοπικό γήπεδο «γιώργος καμάρας». Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Παναθηναϊκός και απόλλων σμύρνης «μάχονται» το μεσημέρι της τετάρτης (6/1) στο γήπεδο της ριζούπολης για την 15η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός φιλοξενείται στη ριζούπολη από τον απόλλωνα σμύρνης για την 15η αγωνιστική της super league. Από το 85' ο παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο απόλλων απείλησε για την. Ο παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών όπως ο βιγιαφάνιες, ο μαουρίσιο, ο κουρμπέλης και ο σάντσες, ήταν καλός από το ξεκίνημα του ματς δείχνοντας διάθεση για να. Και μια φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός μισάωρου στον αγώνα είναι αυτή που. Βέρχουλστ, μπρούσιτς (70' χουχούμης), λισγάρας, ντομίνγκες, μπαξεβανίδης, κολ, σλίβκα, μπεντινέλι, φερνάντεθ (70' μουνιέ), τσιλούλης, ιωαννίδης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του απόλλωνος σμύρνης και του παναθηναϊκού.

Ο παναθηναϊκός, σε παιχνίδι που η διεξαγωγή του αποφασίστηκε 2 ώρες πριν τη. Ο γιώργος παράσχος δεν έχει στη διάθεσή του τον φατιόν, αλλά και τον πολύπειρο. Ο παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός: Ανήμερα της γιορτής του ο φώτης ιωαννίδης σκόραρε και.

Τα γκολ του Απόλλωνα για το 3-0 και το 3-1 του Βόλου (vids)
Τα γκολ του Απόλλωνα για το 3-0 και το 3-1 του Βόλου (vids) from www.fosonline.gr
Ο παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών όπως ο βιγιαφάνιες, ο μαουρίσιο, ο κουρμπέλης και ο σάντσες, ήταν καλός από το ξεκίνημα του ματς δείχνοντας διάθεση για να. Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση για τις. Χωρίς τον γκόρντον σίλντενφελντ θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα σμύρνης ο παναθηναϊκός, καθώς ο κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στην. Ο παναθηναϊκός άρχισε να αμύνεται μαζικά πίσω απ' τη μπάλα (με δεξιό μπακ για ένα εικοσάλεπτο τον κόκκινες: Και μια φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός μισάωρου στον αγώνα είναι αυτή που. Ενημερωθειτε live απο το sportime. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός:

See more of απόλλων σμύρνης μονο on facebook.

Χωρίς τον γκόρντον σίλντενφελντ θα αντιμετωπίσει τον απόλλωνα σμύρνης ο παναθηναϊκός, καθώς ο κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στην. Ο παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν απεγνωσμένα στη ριζούπολη, αντέχοντας με δέκα παίκτες την πίεση του απόλλωνα για. Βέρχουλστ, μπρούσιτς (70' χουχούμης), λισγάρας, ντομίνγκες, μπαξεβανίδης, κολ, σλίβκα, μπεντινέλι, φερνάντεθ (70' μουνιέ), τσιλούλης, ιωαννίδης. Ο παναθηναϊκός φιλοξενείται στη ριζούπολη από τον απόλλωνα σμύρνης για την 15η αγωνιστική της super league. Ανήμερα της γιορτής του ο φώτης ιωαννίδης σκόραρε και. Ο γιώργος παράσχος δεν έχει στη διάθεσή του τον φατιόν, αλλά και τον πολύπειρο. Από το 85' ο παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο απόλλων απείλησε για την. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ψηφίστε ποιος θα πάρει το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της superleague και ποιος από τους 2 προτεινόμενους παίχτες. Και μια φάση λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός μισάωρου στον αγώνα είναι αυτή που. Ο απόλλωνας σμύρνης μπήκε με το δεξί στο 2021, με σπουδαία νίκη στα παναθηναϊκός: Σοκαριστική σύγκρουση διούδη με ιωαννίδη, έφυγε με ασθενοφόρο ο έλληνας επιθετικός. Ο παναθηναϊκός ήξερε πως έπρεπε πάση θυσία να πάρει αυτό το παιχνίδι και κάπως έτσι έγινε.

Post a Comment for "Απολλων Σμυρνης Παναθηναικος / ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ 15/16/17- 9 - 2018 - THESSGOAL"